Formular Retur Evonine

Pentru a putea beneficia de drepturile de returnare, iti recomandam sa returnezi produsul in starea in care l-ai primit: in ambalajul original (cutie sau punga), cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, fara a interveni in niciun fel asupra acestuia, si sa ambalezi coletul corespunzator (in hartie sau nylon), inainte de a fi predat curierului.
           De asemenea, pentru a evita refuzul cererii de returnare, este recomandat sa eviti returnarea produselor deja folosite sau deteriorate, deoarece, in acest caz nu sunt indeplinite conditiile de returnare, iar acest lucru va atrage dupa sine plata taxelor de curier dus-intors.

 

           Site-ul www.evonine.ro comercializează produse personalizate si după specificațiile clientilor și sunt exceptate de la dreptul de retragere în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale.

Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, în cazul în care consumatorul optează pentru achiziționarea unor produse personalizate în mod clar, confecționate după specificațiile indicate de către consumator, produsele suferind astfel modificări la cererea Consumatorului, acesta (Consumatorul) acceptă faptul că produsele de acest fel nu se returnează și nu se pot înlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare.

Pentru orice nelămurire consultați Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şicompletarea unor acte normative .

Nu se returnează produsele pe motiv că nu sunt asemanatoare cu fotografiile din descrierea produselor.

Fotografiile din descriere sunt cu titlu de prezentare.

Costurile de returnare:

Optiunea privind modalitatea de returnare a coletului iti apartine in totalitate la fel si alegerea curierului (nu sunt acceptate retururile prin Posta Romana) prin care vei trimite coletul. Costul expeditiei produselor returnate este suportat in totalitate de catre client si nu de catre Evonine.ro.
Pentru a trimite produsele la noi va rugam sa trimiteti coletul prin orice firma de curierat cu plata la expeditor.

ImportantMagazinul Evonine.ro nu accepta primirea coletelor trimise cu ramburs.

Returnarea contravalorii produsului:

Returnarea contravalorii pretului de achizitie a produsului se va face de catre Evonine.ro, conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 şi 3, in termen de 14 zile prin una dintre urmatoarele optiuni:
· virament bancar: in contul specificat;
· refund pe cardul prin care a fost efectuata plata (doar pentru comenzile platite cu cardul);

Motive pentru care Magazinul Evonine.ro refuza returul produselor:

§ deteriorarea fizica a ambalajului original (cutie sau punga) sau aplicarea bandei scotch direct pe acesta datorata neambalarii corespunzatoare (in hartie sau nylon) realizate de catre client sau curier (in cazul in care acesta din urma este nevoit sa sigileze continutul coletului, daca expeditorul nu o face);
§ deteriorarea sau murdarirea produsului din cauza neambalarii corespunzatoare si a deteriorarii prealabile a ambalajului original;
§ utilizarea produselor si trimiterea acestora cu semne de uzura sau mirosuri improprii.
§ cerere de retur trimisa dupa 14 zile de la primirea coletului

Daca nu reusesti sa completezi formularul de retur, specialistii nostrii sunt gata sa-ti raspunda la orice intrebare. Contacteaza-ne la 0752 846 811 (L-V 09:00 – 17:00) sau email: [email protected]