Afacerea a fost infiintata inca din 1994 , la inceput fiind doar o afacere de familie care dadea viata tesaturilor prin croitoria de comanda .

Magazinul nostru online, va ofera o gama variata de imbracaminte de dama , barbati si copii ,pornind de la articole de noapte, pana la rochii de seara si de mireasa inclusiv tipare de croitorie pentru diverse produse de imbracaminte, intr-o gama variata de marimi. Oferim pachete complete de proiectare , gradare si incadrare pentru articole vestimentare diverse . Dupa cum era si firesc, ca urmare a experientei acumulate  am deschis un atelier de creatie pentru promovarea propriului brand de haine, denumit Evonine .  

         De-a lungul timpului, am proiectat si lansat numeroase colectii de imbracaminte,pentru cele mai mari case de moda din tara si din lume , pornind de la o schita pana la prototip .

      Intre timp am dezvoltat departamentul de creatie ce ofera  servicii de proiectare si prototipare  confectii textile .Misiunea noastra a devenit clara: sa construim un atelier de creatie ca urmare a  experientei acumulate atat in proiectare cat si in realizarea colectiilor de imbracaminte a multor case de moda cat si colectiilor proprii. Astfel, venim in intampinarea atelierelor  de confectii, producatorilor de imbracaminte, atelierelor de comanda, designerilor vestimentari,etc, cu o gama variata de produse de la pachet complet de proiectare pana la executarea seriilor mari si mici

          Au trecut peste 25 de ani de experienta si suntem bucurosi ca produsele noastre au ajutat clientii sa realizeze colectii superbe de imbracaminte .  Privim cu incredere spre viitor, realizand tipare si colectii cu aceeasi pasiune si creativitate.