Sexy long dresses – new collection 22

Sexy long dresses – new collection 22 – Rochii din materiale de calitate superioara, realizate pentru a te face sa te simti speciala.

Culorile in viata noastra …

Mesajul pe care il transmiti…

Intotdeauna tinuta a vorbit de la sine despre personalitatea purtatorului, la fel si culoarea aleasa. Atunci cand alegi sa porti o rochie de calitate, de o finete aparte, vei transmite automat un mesaj despre personalitatea ta, celor din jur. De asemenea, si culoarea poate spune multe despre tine.

Daca alegi sa porti culoarea rosie, atunci inseamna ca esti o tipa pasionala , plina de energie si indrazneata. O femeie care vrea sa iasa in evidenta, trebuie sa poarte rosu, fara ezitare, va atrage toate privirile.

Daca alegi sa porti albastru cu siguranta esti o tipa optimista, calma si echilibrata. Tinutele albastre, bleumarin, sunt recomandate daca vrei sa inspiri incredere si liniste celor din jurul tau. De asemenea o rochie albastra este la fel de sexy ca si cea rosie, insa nu la fel de provocatoare.

Tinutele verzi, vor spune despre tine ca esti o tipa carismatica si usor misterioasa, cum ar fi verde smarald care este de-o eleganta aparte.

In final, vorbim despre negru, o rochie neagra semnifica eleganta pura. Misterios, luxos, rafinat, chiar si sofisticat, negrul nu poate fi niciodata refuzat. Se incadreaza perfect pentru o intalnire de afaceri, insa si la o petrecere, sau la o iesire cu fetele. Poate fi foarte sexy dar si sobru in acelasi timp, important este cum accesorizati aceasta vestimentatie.

Culorile intotdeauna vor vorbi de la sine, important este sa te faca sa te simti bine si in largul tau. Confortul tinutei iti va da mereu increderea de sine mult dorita!

Follow us

Follow us on instragram @evoninewmn and on facebook @EvonineWMN

One thought on “Sexy long dresses – new collection 22

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pentru a asigura buna funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri.